Εκτός αποστολής για τα παιχνίδια της Αγγλίας με το Σαν Μαρίνο (9/10) και την Εσθονία (12/10), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2016 άφησε ο Ρόι Χότζσον τον Ντάνιελ Στάριτζ.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ έχει μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης από τις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν είχε τραυματιστεί σε προπόνηση των «τριών λιονταριών» και παρά το γεγονός ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Άγγλων δεν τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χότζσον αποφάσισε πως είναι καλύτερα να μην τον καλέσει για να αποφύγει ακόμα μια κόντρα με τον προπονητή των «ρεντς», Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος θεωρεί υπεύθυνους για τον τραυματισμό του παίκτη του το τεχνικό επιτελείο της εθνικής.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τριών λιονταριών», πάντως, θέλησε να ρίξει τους τόνους κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε, λέγοντας σχετικά: «Η απουσία του είναι μεγάλο πλήγμα και για μας και για την Λίβερπουλ. Δεν υπάρχει καμία διαμάχη και κανένα πρόβλημα με την Λίβερπουλ.

Ο Στάριτζ δεν έχει παίξει για την ομάδα του από τότε που τραυματίστηκε στην προπόνησή μας και όπως έχω καταλάβει θέλει ακόμα λίγες προπονήσεις για να είναι έτοιμος κι έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να τον καλέσω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις κλήσεις του 67χρονου εκλέκτορα της Εθνικής Αγγλίας υπάρχει και το όνομα του Ναθάνιελ Κλάιν της Σαουθάμπτον.  Αυτή είναι η πρώτη φόρα που καλείται στην εθνική ο 23χρονος δεξιός μπακ, που έχει 8 συμμετοχές στην εθνική Ελπίδων, με τον Χότζσον να δηλώσει σχετικά: «Μας έχει εντυπωσιάσει εδώ και λίγο καιρό και μάλιστα σκεφτόμασταν να τον πάρουμε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας».

Διαβάστε επίσης:

Λίβερπουλ: Νοκ-άουτ για τρεις εβδομάδες ο Στάριτζ,
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014, 17:20

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης