Στη «δίνη του κυκλώνα» έχει μπει ο προπονητής της Εθνικής Αγγλίας, Ρόι Χόντσον με αφορμή την απόφασή του να μην καλέσει τον Ρίο Φέρντιναντ στο Euro 2012, στη θέση του Γκάρι Κέιχιλ.

Τον τεχνικό των «τριών λιονταριών» πάντως, έσπευσε να υπερασπιστεί ο πρώην εκλέκτορας των Άγγλων, Σβεν Γκόραν Έρικσον, ο οποίος δήλωσε σχετικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Φέρντιναντ υπέφερε από τραυματισμούς όλη τη χρονιά. Ο Χόντγκτσον έχει τους λόγους του. Αλλιώς, δεν θα απέρριπτε δύο φορές τον Ρίο. Πολλοί προσπαθούν να συνδέσουν το θέμα με την υπόθεση του Τέρι. Ξέρω ότι δεν είναι αλήθεια αυτοί οι ισχυρισμοί. Πώς το ξέρω; Απλώς πρέπει να με πιστέψετε…

Με λιγότερο από μία εβδομάδα να απομένει, ο προπονητής ήθελε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος ήταν αγωνιστικά έτοιμος. Κάποιον που να συνέχισε να προπονείται και μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Ήταν μία απόφαση απόλυτα βασισμένη σε ποδοσφαιρικά κριτήρια.

Προσωπικά, θεωρώ ότι το όλο θέμα είναι χαζό. Καταρχήν, είναι όλοι τους καλοί ποδοσφαιριστές και δεύτερον ο Ρόι έχει τεράστιες γνώσεις αναφορικά με τη φόρμα των ποδοσφαιριστών. Για αυτό προτείνω να αφήσουμε τις ετυμηγορίες για μετά το τουρνουά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης