Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Γιάννης Αλαφούζος την πληροφορία που διέρρευσε σε μερίδα του Τύπου και η οποία τον ήθελε να σκέφτεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και κατ’ επέκταση από το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε περίπτωση αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από τα ευρωπαϊκά κύπελλα, λόγω της ψήφισης του αθλητικού νομοσχεδίου.

«Δεν έχω καμία πρόθεση να φύγω, δεν πάω πουθενά» ήταν η ατάκα του Γιάννη Αλαφούζου στην ιστοσελίδα «prasinanea.gr», ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να παραμείνει στα κοινά του συλλόγου άσχετα με τις επικείμενες εξελίξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πράνιτς: «Δεν ήθελα να θίξω τον Παναθηναϊκό»

Ο Ντάνιελ Πράνιτς, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, διατράνωσε ότι δεν άφησε καμία υπόνοια για τον Παναθηναϊκό με τα όσα έγραψε πρόσφατα για τον συμπατριώτη του, Φραν Τούντορ, σχετικά με το πέρασμά του από το «τριφύλλι».

«Το μοναδικό μου κίνητρο και ο στόχος που είχα με το μήνυμα που έγραψα, ήταν να συγχαρώ τον μικρό για το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της Κροατίας με τη φανέλα της Χάιντουκ Σπλιτ. Δεν υπάρχουν ούτε υπόνοιες, ούτε σπόντες, ούτε διάθεση να συζητήσω τι δεν πήγε καλά με τον Φραν και τον Παναθηναϊκό. Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αλλά και στη ζωή γενικότερα, είναι απολύτως φυσιολογικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις ανάμεσα σε δύο πλευρές, δίχως να σημαίνει ότι από τις δύο είναι λανθασμένη. Απλά έγινε… Προχωράμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε για τους στόχους μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν έχει αλλάξει ο τρόπος που σκέφτομαι. Πάντα παλεύω και δουλεύω σκληρά για να πετύχω τους στόχους μου. Είναι κάτι που αναγνώρισα και στον Φραν. Είναι ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Ήθελα να του ανεβάσω το ηθικό και να τον ενθαρρύνω για τη συνέχεια ώστε να δουλέψει ακόμα περισσότερο και να το κάνει κάθε μέρα αυτό».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης