Υπό το βλέμμα του Γιάννη Αλαφούζου διεξήχθη η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» έδωσε το «παρών» στην πρώτη της ομάδας του που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (26/6) στις εγκαταστάσεις της Παιανίας κι αφού παρουσίασε το νέο τεχνικό τιμ, με επικεφαλής τον Γιάννη Αναστασίου και τους Δημήτρη Σαραβάκο και Νίκο Νταμπίζα και τους συνεργάτες του Έλληνα κόουτς Ρόυτερ και Βος, μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Φέτος είμαστε σαφώς πιο οργανωμένοι σε όλα τα επίπεδα και ξεκινάμε με καθαρό μυαλό. Η ομάδα αναμένεται να είναι πολύ πιο δυνατή, βασιζόμενη σε πολλά καινούρια πρόσωπα αλλά και τους ελπιδοφόρους νέους μας, που τόσο πιστεύουμε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος ανέλυσε στους παίκτες την φιλοσοφία του και τους στόχους για την επόμενη σεζόν.

«Ο στόχος μας πάνω απʼ όλα είναι να γίνουμε ομάδα και για να συμβεί αυτό να ξέρετε πως υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους σας. Η φιλοσοφία μας είναι να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά πάντα με τακτική πειθαρχία», ήταν τα πρώτα του λόγια του τεχνικού των «πράσινων», ο οποίος πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα ματς μπορούμε και στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε το ταμείο. Η μόνη πίεση που θέλω να έχετε σαν παίκτες θα είναι για το πως θα γίνετε καλύτεροι. Και ατομικά και σαν ομάδα. Αυτό θέλουμε και αυτό θα φροντίσουμε να εφαρμόσουμε».

Διαβάστε επίσης:

Ξεκίνησε η σεζόν στον Παναθηναϊκό,
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013, 13:49

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης