Για το μέλλον του στον Άρη μίλησε την Πέμπτη στο πλαίσιο της media day της ομάδας του ο νεοαποκτηθείς γκολκίπερ των «κίτρινων», Γιάννης Σιδεράκης, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε και στις αρχικές εντυπώσεις του για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

«Οι εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές. Η ομάδα λειτουργεί σε επαγγελματικά επίπεδα. Όλοι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, από τη διοίκηση μέχρι τους φροντιστές γνωρίζουμε ότι ο Αρης πρέπει γρήγορα να επιστρέψει εκεί που του αξίζει γρήγορα. Από το πρώτο παιχνίδι ακόμα αλλά και τις προπονήσεις φαίνεται ότι δεν υπάρχουν περιθώρια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το κίνητρό του να έρθει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης επισήμανε: «Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή για την επιλογή του και την επιμονή του να έρθω στην ομάδα. Από κει και πέρα, έπαιξε ρόλο η ιστορία του Αρη και η δουλειά που γίνεται από τη διοίκηση που μου έδωσε να καταλάβω ότι γίνεται κάτι πολύ σοβαρό φέτος. Αυτό φαίνεται από το υλικό του Αρη με το οποίο πρέπει να κερδίζουμε έστω και μισό-μηδέν κάθε εβδομάδα, να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς και στο τέλος να πετύχουμε την άνοδο».

Όσο για το επίπεδο ετοιμότητάς του υπογράμμισε: Εγώ αισθάνομαι έτοιμος, έχω προπονηθεί και με την Καλλονή οπότε περιμένω την ευκαιρία από τον προπονητή. Είμαι έτοιμος όποτε συμβεί αυτό να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου την ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης