Σύνθημα νίκης ενόψει του αυριανού τέταρτου αγώνα της σειράς των πλέι οφ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έδωσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

«Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Όλα τα παιχνίδια είναι ξεχωριστά. Και πας πάντα για το επόμενο» είπε ο «Φράγκι» και αποκάλυψε τον στόχο της ομάδας του «Κάναμε το 2-1 και μπροστά στον κόσμο μας θέλουμε να κάνουμε το 2-2. Αυτός είναι ο στόχος μας και αν τα καταφέρουμε θα πάμε στην Μόσχα για την πρόκριση», ανέφερε στους εκπροσώπους του Τύπου ο τεχνικός του τριφυλλιού πριν την έναρξη της προπόνησης των «πράσινων»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο «Φράγκι» επισήμανε: «Ξέρουμε και οι δύο τα χαρακτηριστικά των αντιπάλων μας. Αυτό που θέλουμε εμείς από την πλευρά μας είναι να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στην επίθεσή μας και να το θέλουμε περισσότερο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να στηριχθούμε κατά πρώτο στο ομαδικό μας παιχνίδι, στο πάθος που έχουμε δείξει αλλά και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Αν την ίδια στιγμή βγουν μπροστά και οι μεγάλες προσωπικότητες της ομάδας ακόμα καλύτερα».

Καταλήγοντας ο Αλβέρτης τόνισε: «Δεν υπάρχουν μυστικά για την νίκη. Θα πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη αγωνιστική διάθεση για να κερδίσουμε. Η κούραση δεν είναι δικαιολογία. Όσο κουρασμένοι είμαστε εμείς, το ίδιο κουρασμένοι θα είναι και οι αντίπαλοί μας και όποια ομάδα βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο. Θα πρέπει να επιδείξουμε την απαιτούμε αυτοσυγκέντρωση και όλα… έρχονται».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης