Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ σε πρόσφατες δηλώσεις του χαρακτήρισε τον Ερίκ Αμπιντάλ παράδειγμα προς μίμηση για τους άλλους παίκτες της ομάδας, με αφορμή τη δύναμη ψυχής του που τον διακρίνει.

Και όχι άδικα, καθώς ο Γάλλος άσος, παρά τα σημαντικά προβλήματα υγείας (μεταμόσχευση ήπατος) που αντιμετώπισε αρνείται να καταθέτει τα… όπλα. Μάλιστα ο έμπειρος οπισθοφύλακας, ο οποίος έχει επανέλθει στις προπονήσεις των «μπλαουγκράνα», με δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του αγωνιζόμενος με του σύλλογο της Καταλονίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι εξαιρετικά στη Μπαρτσελόνα και θέλω να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα. Είναι αλήθεια ότι η Παρί Σεν Ζερμέν είχε ενδιαφερθεί για εμένα, αλλά η οικογένειά μου περνάει πολύ όμορφα στη Βαρκελώνη.

Θέλω να συνεχίσω εδώ», ήταν τα λόγια του στο επίσημο κανάλι της Λιόν, όπου βρέθηκε για να δώσει συνέντευξη, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα των «λιονέ».

Εν συνεχεία αναφερόμενος στην περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του και για το πώς αισθάνεται τώρα είπε: «Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές. Ευτυχώς είχα στήριξη από φίλους και συγγενείς που μου έδιναν δύναμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλω να πιστεύω πως η αρρώστια δεν θα με επηρεάσει άλλο στο μέλλον. Πλέον είμαι καλά και μου έχει δοθεί το ‘ok’ για να αγωνιστώ και πάλι σύντομα. Προπονούμαι κάθε μέρα, ωστόσο δεν θα βιαστώ να επιστρέψω στον αγωνιστικό χώρο, ούτως ώστε να είμαι απόλυτα υγιής».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης