Σήμερα ο Κασάμι αναμένεται να ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες της μεταγραφής του με τους ερυθρόλευκους, υπογράφοντας συμβόλαιο και στη συνέχεια να ταξιδέψει για την Αυστρία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Μια βόλτα στο «Γ. Καραϊσκάκης» έκανε σήμερα το πρωί ο Ελβετός ποδοσφαιριστής για να πάρει μια γεύση από το… γήπεδο που θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική σεζόν, φορώντας τα ερυθρόλευκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επόμενη κίνηση θα πρέπει να αναμένεται για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, με βασικούς υποψήφιους τον Τζίμι Ντουρμάζ της Γκεντσλέρ και τον Νορντίν Άμραμπατ της Γαλατά.

Για την επίθεση ο Ολυμπιακός ψάχνει περιπτώσεις από το πάνω ράφι, όπως φάνηκε από τις επαφές του για Φινμπόγκασον και Ζινιάκ. Στην Ισπανία εξακολουθούν να γράφουν για τον Μπόγιαν Κρικιτς ενώ στην Ολλανδία για τον Ισλανδό Κολμπέιν Σίγκθορσον, τον 24χρονο στράικερ του Άγιαξ .

Παράλληλα, οι Πειραιώτες ξεκαθάρισαν πως δεν έχουν δεχθεί πρόταση απ’ την Αρσεναλ ύψους 10 εκατ. ευρώ για την πώληση του Κώστα Μανωλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί πως συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες το ενδεχόμενο να πωληθεί ο διεθνής αμυντικός σε αγγλική ομάδα. Βέβαιο είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη στα χέρια τους προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, όχι μόνο για τον Μανωλά, αλλά για τουλάχιστον τέσσερις ποδοσφαιριστές τους, τις οποίες αξιολογούν ώστε να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. 

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης