Tην έκπληξη με την απόκτηση του Γιώργου Κατίδη έκανε την Πέμπτη η Βέροια, ενισχύοντας έτσι ακόμη περισσότερο το ρόστερ της, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Super League.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στη Βέροια, μία ομάδα που πραγματικά έδειξε ότι με ήθελε, με πίστεψε και μου δίνει την ευκαιρία να δείξω πραγματικά αυτό που αξίζω. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω και εγώ από τη μεριά μου για την επίτευξη των στόχων της ομάδας, της διοίκησης, αλλά και του κόσμου» ανέφερε αρχικά ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων άσος στην επίσημη ιστοσελίδα της «βασίλισσας» του Βορρά και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για τα μηνύματα υποστήριξης που δέχομαι αυτές τις ημέρες και να τους υποσχεθώ πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός είχε βρεθεί «στη δίνη του κυκλώνα» πριν περίπου ενάμιση χρόνο, όταν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, λόγω του ναζιστικού χαιρετισμού με τον οποίο πανηγύρισε ένα γκολ (και μάλιστα σε αγώνα απέναντι στη νέα ομάδα του).

Μετά την ΑΕΚ ο νεαρός έφυγε από την Ελλάδα -καθώς μάλιστα είχε τιμωρηθεί, τόσο από την ΕΠΟ όσο και από την «Ένωση» υπογράφοντας πέρυσι συμβόλαιο στη Νοβάρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις οι συμμετοχές του στο περσινό πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στην Ιταλία ήταν ελάχιστες, κι έτσι αποφάσισε να επαναπατριστεί για λογαριασμό του συλλόγου της Ημαθίας.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης