Ακόμη μία μεταγραφή, στην προσπάθεια που καταβάλει για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, πραγματοποίησε ο Άρης.

Πιο συγκεκριμένα οι Θεσσαλονικείς, λίγες ώρες μετά την απόκτηση του Μάριου Παπαδόπουλου ανακοίνωσαν τον Μάουρο Πόι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 33χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που… συστήθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα το 2007, με τη μεταγραφή του στην Ξάνθη (έμεινε ως το 2012) και την τελευταία διετία αγωνίστηκε σε Λεβαδειακό και Παναιτωλικό, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία των «κίτρινων», δεσμεύτηκε με διετούς διάρκειας συμβόλαιο και αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, τη δυναμική της οποίας την γνωρίζω πολύ καλά από την παρουσία μου στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στην Ελλάδα, ο Άρης είχε πάντοτε πρωταγωνιστικό ρόλο και σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να βρίσκεται στη Γ΄ Εθνική. Όλοι μαζί, ομάδα και κόσμος, θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψει ο Άρης εκεί που του αξίζει να βρίσκεται. Η θέση του Άρη είναι στην Σούπερ Λίγκα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης