Υπό τις οδηγίες του Σάκη Θεοδοσιάδη θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Αναγέννηση Καρδίτσας, όπως ανακοίνωσαν την Τρίτη οι «κιτρινόμαυροι».

Μάλιστα στο σχετικό δελτίο Τύπου οι Καρδιτσιώτες επισημαίνουν ότι υπάρχει ο έμπειρος τεχνικός έμεινε στην ομάδα με την προοπτική ενός τετραετούς πλάνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΑΣ ΤΑΠ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 1904 ανακοινώνει ότι ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο και μάλιστα μ’ ένα τετραετές πλάνο το οποίο με βάση τη φιλοσοφία που είναι κυρίαρχη πλέον στις τάξεις του συλλόγου μας, θα προσπαθήσουμε όλοι όσοι συγκροτούμε τη μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης να το φέρουμε εις πέρας.

Συνεχίζουμε δυνατοί και αποφασισμένοι τη δημιουργία στέρεων βάσεων πάνω στις οποίες η Αναγέννηση θα πατήσει γερά στα πόδια της για να ανοίξει το βηματισμό της για το μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ρεαλισμό, ταπεινότητα και συλλογικότητα και με απόλυτη προσήλωση στο στόχο και στη φιλοσοφία μας. Δεν μας φοβίζουν οι νέες προκλήσεις, τις οποίες κατέκτησε με το σπαθί της η ομάδα, και είμαστε σίγουροι ότι με τη συνδρομή της κινητήριας δύναμης που είναι ο Αναγεννησιώτης φίλαθλος κόσμος, θα πορευτούμε σταθερά και αποφασιστικά».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης