Υπό τις οδηγίες του Γιώργου Σκαραφίγκα θα αγωνίζεται μέχρι το 2016 ο Πανελευσινιακός, καθώς οι «σταχυοφόροι» ανανέωσαν τη συνεργασίας τους με τον Έλληνα κόουτς για δύο ακόμη χρόνια.

Ο τεχνικός της ομάδας μπάσκετ της Ελευσίνας μετρά ήδη έξι χρόνια στο σύλλογο, τον οποίο ανέλαβε από τη Γ’ εθνική κατηγορία και τον οδήγησε στην Α1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την είδηση για την υπογραφή του νέου συμβολαίου έδωσε ο δεύτερος αντιπρόεδρος του Πανελευσινιακού, Θανάσης Κριεκούκης, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Συμπλήρωσε ήδη 6 περιόδους στην Ελευσίνα. Από τα δύσκολα μονοπάτια της Γ’ εθνικής στα σαλόνια της Α1. Σήμερα ανανέωσε την συνεργασία για τα επόμενα 2 χρόνια με την ομάδα μας. Η επιμονή του για μια φωτογραφία μαζί μου την ώρα της υπογραφής του νέου του συμβολαίου είναι χαρά και τιμή για μένα. Για τους φίλους της ομάδας είναι γνωστή άλλωστε η επιμονή η δική μου και του Theo Livanios για την έλευση του κόυτς στην ομάδα και νοιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι απ την πορεία του. Καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σου Γιώργο. Σου εύχομαι τα καλύτερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης