Τη συνεργασία της με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, ο οποίος και θα αποτελέσει τον «Επίσημο Ιατρικό Υποστηρικτή» της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ανανέωσε η ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής της συνεργασίας με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, ο οποίος και θα αποτελέσει τον «Επίσημο Ιατρικό Υποστηρικτή» της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για την ανανέωση μιας μακρόχρονης και πολύ πετυχημένης σχέσης η οποία βασίζεται σε αμοιβαία οφέλη.

Σχετικά με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών:

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1984 με την ίδρυση του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Μαρούσι από το Δρ. Γεώργιο Αποστολόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με στόχο την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας και συνεχείς επενδύσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αριθμεί σήμερα 8 υπερσύγχρονες νοσηλευτικές μονάδες στη χώρα μας, συνόλου 1200 κλινών, και προσφέρει τις ιατρικές και νοσηλευτικές του υπηρεσίες, ετησίως, σε περισσότερους από 400,000 συμπολίτες μας που τις έχουν ανάγκη. Έχει παρουσία στη Βόρειο Ελλάδα με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, πανελλαδικό δίκτυο συνεργαζόμενων Ιατρών και Διαγνωστικών, 3 ιδιόκτητα διαγνωστικά κέντρα στη Ρουμανία, ενώ έχει και τοπική παρουσία στη Λιβύη και στη Ρωσία.

O Όμιλος Ιατρικού Αθηνών συνεργάζεται με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες στη χώρα μας, ενώ έχει συνάψει και σημαντικές συνεργασίες με διακεκριμένους πανεπιστημιακούς οργανισμούς παγκοσμίως. Το 1991 εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αθηνών και αποτελεί πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου Temos (Trust Effective Medicine Optimized Services), έχοντας διάκριση Temos Excellence, και της TUV Hellas, κατέχοντας το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008.

Τέλος, νοσηλευτικές του μονάδες έχουν συμπεριληφθεί στα «καλύτερα νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο για το 2014» από το Διπλωματικό Συμβούλιο (Diplomatic Council)».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης