Στο νήμα θα κριθεί ο φετινός τίτλος στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ στη Μαδρίτη φούντωσε τη φλόγα στη μάχη του ισπανικού πρωταθλήματος, αφού οι Μαδριλένοι, Ρεάλ και Ατλέτικο είναι στην πρώτη θέση με 70 βαθμούς, ενώ οι Καταλανοί ακολουθούν με 69.

Η Ρεάλ έχει να αγωνιστεί, απέναντι σε Σεβίλλη και Ρεάλ Σοσιεδάδ μακριά από τη Μαδρίτη, ενώ έχει μειονέκτημα στην ισοβαθμία και με την Ατλέτικο, αλλά και με τη Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη, οι «ροχιμπλάνκος» έχουν το πιο δύσκολο πρόγραμμα, αφού έχουν εκτός έδρας αγώνες με Μπαρτσελόνα, Μπιλμπάο, Βαλένθια και Βιγιαρεάλ!

Από την άλλη, οι «μπλαουγκράνα» έχουν το πλεονέκτημα σε ότι αφορά το πρόγραμμα, και την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται την Ατλέτικο στο «Καμπ Νου»!

Το πρόγραμμα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ατλέτικο Μαδρίτης: Γρανάδα (εντός), Μπιλμπάο (εκτός), Βιγιαρεάλ (εντός), Χετάφε (εκτός), Έλτσε (εντός), Λεβάντε (εκτός), Βαλένθια (εκτός), Μάλαγα (εντός), Μπαρτσελόνα (εκτός).

Ρεάλ Μαδρίτης:
Σεβίλλη (εκτός), Ράγιο Βαγεκάνο (εντός), Ρεάλ Σοσιεδάδ (εκτός), Αλμερία (εντός), Βαγιαδολίδ (εκτός), Οσασούνα (εντός), Βαλένθια (εντός), Θέλτα (εκτός), Εσπανιόλ (εκτός).

Μπαρτσελόνα:
Θέλτα Βίγκο (εντός), Εσπανιόλ (εκτός), Μπέτις (εντός), Γρανάδα (εκτός), Μπιλμπάο (εντός), Βιγιαρεάλ (εκτός), Χετάφε (εντός), Έλτσε (εκτός), Ατλέτικο Μαδρίτης (εντός).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης