Με τον Κονέ να ανοίγει το σκορ στο 56’ και τον Μάντζιο στις καθυστερήσεις να σκοράρει για δεύτερη φορά ο Λεβαδειακός επικράτησε 2-0 της Βέροια και έκανε σπουδαίο βήμα σε ότι αφορά την παραμονή του στη Super League. Η Βέροια από το 74’ έπαιξε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπεν.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το παιχνίδι δίνοντας έμφαση στην άμυνα, καθώς γνώριζαν ότι πρέπει να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνα. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, όμως στο δεύτερο ο Λεβαδειακό μπήκε πιο δυναμικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κονέ στο 56’ αιφνιδίασε τον Καντιμοίρη και σκόραρε, σημειώνοντας το 1-0 για τους Βοιωτούς. Μετά το γκολ η Βέροια πίεσε για να ισοφαρίσει, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι αξιόλογο. Η «βασίλισσα» στο 76’ έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπεν, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Βαγγέλης Μάντζιος στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Λεβαδειακός – Βέροια 2-0 (Nova 3)

Γκολ: 56′ Κονέ, 90′ +6′ Μάντζιος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες κάρτες: Κονέ, Πετράτσι, Χαραλάμπους – Καλτσάς, Μπεν, Μπάρμπας

Κόκκινες κάρτες:
74′ Μπεν

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Χαραλάμπους (90′ Μάγκας), Ιντζίδης, Κονέ, Πετράτσι, Βαρέλα (87′ Βούκσεβιτς), Μάντζιος, Ορτέγκα (67′ Μάρτινς), Μιλοσάβλιεφ

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Μπάρμπας, Όστοϊτς (65′ Μπαργκάν), Σιόντης, Καλτσάς (76′ Ζεζίνιο), Βεργώνης, Μπεν, Γκονσάλβες, Παυλίδης (79′ Τραπ).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης