Στην επιστροφή της Καλλονής στη Μυτιλήνη, στις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, στο καλό ξεκίνημα και στο ματς με τον Πανθρακικό αναφέρθηκε ο Ανέστης Αναστασιάδης στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο στόπερ του συλλόγου της Μυτιλήνης τόνισε πως η έδρα θα δώσει δύναμη, ώθηση, πάθος και σταθερότητα στην ομάδα του.

Για την επιστροφή της Καλλονής στο νησί ο Ανασταδιάδης δήλωσε: «Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε από τα αποτελέσματα και τα παιχνίδια ότι η έδρα θα μας δώσει δύναμη, ώθηση να πετύχουμε τον στόχο μας. Είναι πολυ σημαντικό διότι ήταν πολύ δύσκολη η περσινή χρονιά. Είναι επίσης πολύ σημαντικό και για τον κόσμο να δει ποδόσφαιρο και τις καλές ομάδες που υπάρχουν στη Σούπερ Λιγκ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η έδρα δίνει δύναμη και ώθηση. Πέρυσι χωρίς γήπεδο είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, ήταν λογικό και ο προπονητής ήταν ρεαλιστής, το κατάλαβε πρώτος. Φέτος θα έχουμε σταθερότητα, δύναμη, πάθος, χαρακτηριστικά που θα μας κάνουν να έχουμε σταθερότητα στο δύσκολο πρωτάθλημα», κατέληξε ο παίκτης της Καλλονής.

Πηγή: gazetta.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης