Τη Ζίμπρου έχρισε φαβορί ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, μιλώντας για τον αυριανό πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στη Μολδαβία, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου πριν την απογευματινή, τελευταία πριν το ματς, προπόνηση της ομάδας, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι αβαντάζ για την αντίπαλό μας ότι έχει δέκα επίσημα παιχνίδια στα πόδια της. Αυτό την καθιστά φαβορί για τον αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να πιάσουμε έναν πολύ καλό βαθμό απόδοσης. Για μένα είναι πολύ δύσκολο το ματς και απορώ πώς χαρακτηριστήκαμε εμείς φαβορί και όχι αυτοί. Θεωρώ πως η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης είναι 50-50.

Έχουν το προβάδισμα των αγωνιστικών και είναι μία ομάδα που θέλει πάρα-πάρα πολύ μεγάλη προσοχή. Την είδα στους περισσότερους αγώνες που έχει παίξει, δεν σε φοβίζει, αλλά σε προβληματίζει. Αν πούμε 100% ότι είμαστε έτοιμοι, θα είναι λάθος. Περιμένω να δω σε τι κατάσταση θα είμαστε αύριο. Άλλο τα φιλικά και άλλο τα επίσημα ματς».

Σε σχόλιο που του ζητήθηκε για το αν είναι ικανοποιημένος από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, αλλά και για τη γνώση που έχει για το μολδαβικό ποδόσφαιρο, o έμπειρος προπονητής ανέφερε: «Ποτέ δεν είσαι ικανοποιημένος, δουλέψαμε, όμως, πολύ σκληρά και ελπίζω να ευοδωθεί η προσπάθειά μας, αρχής γενομένης από αύριο. Δε με ενδιαφέρει το μολδαβικό ποδόσφαιρο, αλλά η Ζίμπρου, η οποία είναι πολύ ψηλή ομάδα και πολύ δυνατή στον αέρα. Απορώ για το ότι έχουμε χριστεί φαβορί για τις συναντήσεις μαζί της. Πού μας είδαν και ξέρουν πως είμαστε το φαβορί; Καταλαβαίνω ότι θέλουν να μας φορτώσουν το άγχος, αλλά δεν θα γίνει αυτό πιστεύω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για την κατάσταση που διαμορφώθηκε με τους Μιγκέλ Βίτορ και Γιώργο Τζαβέλλα, απάντησε: «Προβληματίζομαι γιατί έγιναν όλα αυτά, δεν υπήρχε κανένας λόγος, καμία αιτία. Πάντα από τα αρνητικά βγάζω το θετικό. Η Παναγιά πάντα έτσι το κάνει για να είναι για το καλό της ομάδας. Καλό θα ήταν να βρίσκονται όλα τα παιδιά εδώ, έχω, όμως, εμπιστοσύνη στην ομάδα. Κάναμε την προετοιμασία μας, από εκεί και πέρα γίνεται αυτό που θέλει ο Θεός».

Αισιόδοξος από την πλευρά του ότι ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του με την Ζίμπρου, αρχής γενομένης από την αυριανή, δήλωσε ο Γιάννης Σκόνδρας.

«Η αντίπαλός μας έχει παίξει περισσότερα ματς, αλλά και εμείς προετοιμαζόμαστε δύο μήνες τώρα για αυτήν τη φάση των αγώνων.

 Έχουμε την ποιότητα και το σύνολο για να ανταπεξέλθουμε και στα δύο ματς. Χρειάζεται να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι και να μην υποτιμήσουμε την Ζίμπρου», τόνισε ο αμυντικός του «Δικεφάλου» και πρόσθεσε: «Θέλουμε να δούμε καθένα από τα δύο παιχνίδια ξεχωριστά, να κερδίσουμε και τα δύο. Αν είναι εφικτό να πάρουμε σκορ πρόκρισης από το πρώτο.

Πρέπει να μπούμε δυνατά για να πάρουμε προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και θα προσπαθήσουμε να το δείξουμε αύριο». Για τη θέση που θα χρησιμοποιηθεί στην αυριανή αναμέτρηση, με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ στερείται της παρουσίας αμυντικών, ανέφερε: «Θα παίξω όπου μου ζητήσει ο προπονητής, το ίδιο ισχύει για όλους τους παίκτες. Δε σημαίνει κάτι ότι παίζω στόπερ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης