Αναλυτικά:

«Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σε έναν αντίπαλο που προέρχεται από μία μεγάλη νίκη, αυτή με τον Ολυμπιακό. Βρίσκουμε τον Παναθηναϊκό στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ελπίζω και πιστεύω να είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε για να πάρουμε αυτό που θέλουμε», ανέφερε αρχικά

Για τα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Αυτά που γίνονται πρέπει να σταματήσουν, για να μπορέσει και ο κόσμος και εμείς να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο, όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη. Δυστυχώς στην Ελλάδα, τα κάνουμε όλα λάθος». – See more at: http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/superleague/paok/arthro/20553/anastasiadis-stin-ellada-ta-kanoume-ola-lathos/#sthash.l2Lb8qsO.dpuf

Για το κυριακάτικο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο αλλά και για όσα διαδραματιζονται το τελευταίο διάστημα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου μίλησε στη ΝΟVA o Άγγελος Αναστασιάδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σε έναν αντίπαλο που προέρχεται από μία μεγάλη νίκη, αυτή με τον Ολυμπιακό. Βρίσκουμε τον Παναθηναϊκό στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ελπίζω και πιστεύω να είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε για να πάρουμε αυτό που θέλουμε», ανέφερε για το ντέρμπι με το «τριφύλλι» ο Μακεδόνας προπονητής.

Όσον αφορά στα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο επισήμανε: «Αυτά που γίνονται πρέπει να σταματήσουν, για να μπορέσει και ο κόσμος και εμείς να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο, όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη. Δυστυχώς στην Ελλάδα, τα κάνουμε όλα λάθος».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης