Η εταιρεία Ιπποδρομίες Α.Ε. ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Παρασκευής 25 Μαρτίου στο Μαρκόπουλο Αττικής, λόγω της εθνικής εορτής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Μαρτίου.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι ιπποδρομίες, μεταξύ των οποίων το «Κύπελλο της 25ης Μαρτίου», με έπαθλο αξίας 16.000 ευρώ. Η ώρα έναρξης των ιπποδρομιών είναι 15.00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλίππων η εταιρεία παρέχει δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο Μαρκοπούλου. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιούνται δρομολόγια από τον σταθμό του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Κορωπί προς τον Ιππόδρομο Μαρκοπούλου από τις 13.00 μέχρι τις 19.30, κάθε μισή ώρα. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον ιππόδρομο προς Κορωπί, θα γίνεται από τις 13.30 μέχρι και τις 20.00 κάθε μισή ώρα.

Επίσης, θα πραγματοποιηθούν δύο δρομολόγια από τον χώρο του παλαιού Ιπποδρόμου στις Τζιτζιφιές επί της Λ. Συγγρού, απέναντι από το Ευγενίδειο Ίδρυμα – Πλανητάριο, στις 11.30 και στις 13.30. Η αναχώρηση προς Τζιτζιφιές από τον Ιππόδρομο Μαρκοπούλου θα γίνει μισή ώρα μετά τη λήξη των ιπποδρομιών.

Επίσης στο κτήριο του ιπποδρόμου θα λειτουργήσει χώρος φαγητού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης