Την απόφαση για επ’ αόριστον αναβολή όλων των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων, μέσω του μη ορισμού διαιτητών, λόγω της δολοφονικής επίθεσης που δέχτηκε από αγνώστους ο Χριστόφορος Ζωγράφος από αγνώστους το βράδυ της Πέμπτης, έλαβε την Παρασκευή το ΔΣ της ΕΠΟ.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 17 Νοεμβρίου και μέχρι νεωτέρας η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας δεν θα ορίζει διαιτητές για κανέναν αγώνα, μετά το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του αναπληρωτή προέδρου της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Χριστόφορος Ζωγράφος χτυπήθηκε στο κεφάλι με ρόπαλο στην περιοχή του Κολωνού και μεταφέρθηκε με διάσειση στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ της ΕΠΟ σε σημερινή, έκτακτη, συνεδρίασή του αποφάσισε, ομόφωνα, μετά από πρόταση του Προέδρου κ. Σαρρή και με αφορμή τη δολοφονική επίθεση εναντίον του μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ Χριστόφορου Ζωγράφου, τα εξής.

1.Να μην ορίζει από τη Δευτέρα 17/11/2014 διαιτητές για όλους τους αγώνες όλων των Πρωταθλημάτων μέχρι η Πολιτεία και οι ΠΑΕ να διασφαλίσουν τη λήψη άμεσων μέτρων με στόχο την προστασία των εμπλεκομένων, με οποιαδήποτε ιδιότητα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. Στην ίδια κατεύθυνση, η ΕΠΟ θα αναμένει και τις αποφάσεις των Προέδρων και ιδιοκτητών των ΠΑΕ των δύο Επαγγελματικών Λιγκών».

Διαβάστε επίσης:

Παρέμβαση και καταγγελίες Μαρινάκη για την επίθεση στον Ζωγράφο,
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014, 16:33

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης