Ακόμα μία νίκη πανηγύρισε ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες για την 30η αγωνιστική της Super League επικράτησαν 3-0 του Πλατανιά με γκολ των Ναπολεόνι (13’), Ταυλαρίδη (72’) και Δημούτσο (77’).

Ο Ατρόμητος έδειξε από νωρίς ότι είναι το αφεντικό και προηγήθηκε νωρίς στον αγώνα. Στο 13’ ο Μπρίτο γύρισε την μπάλα στον Ναπολεόνι και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα «γράφοντας» το 1-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία με την κεφαλιά-ψαράκι του Παπαδόπουλου για να σκοράρουν ξανά, ενώ μετά το μισάωρο ο Πλατανιάς ανέβασε ρυθμό και στο 40’ ο Κάταϊ δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει σε τετ-α-τετ που είχε με τον Τσέναμο.

Ο Πλατανιάς συνέχισε να ψάχνει το γκολ, όμως οι Κάταϊ και Βλαχοδήμος δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Έτσι, ο Ατρόμητος κατάφερε να σκοράρει για δεύτερη φορά και να κλειδώσει τη νίκη. Στο 72’ ο Ταυλαρίδης με καρφωτή κεφαλιά χρίστηκε σκόρερ, ενώ στο 77’ ο Δημούτσος με φοβερό γκολ διαμόρφωσε το τελικό Ατρόμητος – Πλατανιάς 3-0.

Ατρόμητος – Πλατανιάς 3-0 (Nova 2)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 13′ Ναπολεόνι, 72′ Ταυλαρίδης, 77′ Δημούτσος

Κίτρινες κάρτες: Tαυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ναπολεόνι, Πίτου Γκαρσία, Νάστος – Φαΐσκα, Ζαραδούκας

Κόκκινες κάρτες:

Ατρόμητος: Τσέναμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Παπαδόπουλος, Δημούτσος, Παπαδόπουλος, Ούμπιδες, Πίτου Γκαρσία (69′ Καραμάνος), Ναπολεόνι (64′ Μπάλλας), Μπρίτο (85′ Μπρίτο).

Πλατανιάς: Γιωργαλλίδης, Ινκούμ, Ζαραδούκας (72′ Θέρα), Φαΐσκα, Καζναφέρης, Γιαχία, Τετέ, Βλαχοδήμος (80′ Μπέλιτς), Αγκιλέρα, Τόρες, Κάται (80′ Σιαλμάς).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης