Με δύο γκολ του Παπαδόπουλου και από τους Νάστο και Ούμπιντες ο Ατρόμητος κέρδισε πολύ εύκολα με 4-0 τον Πανιώνιο στο Περιστέρι, σε παιχνίδι για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ατρόμητος «καθάρισε» την αναμέτρηση πριν καλά καλά ξεκινήσει. Μόλις στο 3’ από εκτέλεση κόρνερ ο Παπαδόπουλος πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και άνοιξε το σκορ, ενώ στο 22′ οι γηπεδούχοι έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Παπαδόπουλος έβγαλε στον κενό χώρο για τον Νάστο, ο οποίος σκόραρε και πέτυχε το 2-0. Τέσσερα λεπτά μετά ο Μπρίτο πάσαρε στον Παπαδόπουλο, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 3-0 και ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του από το πρώτο μέρος!

Ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει και δημιούργησε ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο 52′ απείλησε ο Καραμάνος και οκτώ λεπτά μετά ο Δημούτσος σούταρε άουτ.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 63′. Ο Καραμάνος συνεργάστηκε με τον Μπρίτο, ο Ανέστης απέκρουσε το σουτ, όμως ο Ούμπιδες από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι το τέλος του αγώνα οι Περιστεριώτες είχαν τρεις ακόμα καλές στιγμές. Στο 69′ ο Ανέστης μπλόκαρε σουτ του Γκαρσία, στο 73′ το σουτ του Καραμάνου δε βρήκε στόχο, ενώ στο 77′ ο Ούμπιδες από καλή θέση δεν μπόρεσε να απειλήσει.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΠΑΡΑΣΧΟΣ):
Τσέναμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης (66′ Γιαννούλης), Δημούτσος, Γκαρσία, Ούμπιδες, Μπρίτο (84′ Κιβρακίδης), Καραμάνος, Παπαδόπουλος (75′ Φωτάκης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ):
Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Παντίδος, Κούρος, Μητρόπουλος, Κούρντι, Ντούνης (64′ Καμπάνταης), Κολοβός, Αραβίδης, Γιάννου (46′ Λάσνικ).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης