Αν η φετινή «ρούκι» χρονιά του στο ΝΒΑ ήταν ονειρική σε αγωνιστικό και όχι μόνο επίπεδο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, το μέλλον διαγράφεται ακόμη καλύτερο.

Ο 19χρονος πάουερ φόργουορντ αγωνίστηκε σε 77 από τις 82 αναμετρήσεις των Μιλγουόκι Μπακς στην κανονική περίοδο (σ.σ. τα «ελάφια» έμειναν εκτός πλέι οφ) με μέσο όρο 6.8 πόντους και 4.4 ριμπάουντ, ενώ κατά τη σύντομη αποτίμηση της πρώτης χρονιάς του στο ΝΒΑ επισήμανε ότι θα δουλέψει εντατικά το καλοκαίρι, προκειμένου να επιστρέψει ακόμη καλύτερος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν καταπληκτικά! Πραγματικά το διασκέδασα κι είχε και λίγη πλάκα» είπε ο Αντετοκούνμπο στη “Journal Sentinel” του Μιλγουόκι και συνέχισε: «Ο κόουτς μου είπε πως τα πήγα καλά, επομένως είμαι χαρούμενος με τον εαυτό μου, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος. Πρέπει να δουλέψω στη διάρκεια του καλοκαιριού και να επιστρέψω καλύτερος. Πρέπει να δουλέψω πάνω σ’ όλα.

Στο σουτ μου, στη ντρίμπλα μου, στο σώμα μου. Ο κόουτς λέει πως πρέπει να δουλέψω και πάνω στην εκρηκτικότητά μου και να` μαι στην κατάλληλη θέση στην άμυνα. Θα συνεχίσω να δουλέψω σκληρά πάνω στο σώμα μου σίγουρα, επειδή πρέπει να δυναμώσω πολύ.

Ο κόουτς είπε πως η πρόοδός μου ήταν πολύ καλή, επομένως απλώς θα προσπαθήσω να συνεχίσω αναλόγως και να βελτιωθώ, να δυναμώσω και να πάρω όγκο. Αγαπώ το Μιλγουόκι. Δόξα τω Θεώ, το Μιλγουόκι επίσης μ` αγαπάει. Μακάρι να` μαι εδώ γι’ αρκετό καιρό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το video – αφιέρωμα του ΝΒΑ για τον Έλληνα άσο:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης