Με ήττα αποχαιρέτησε τη Football League η ΑΕΚ, η οποία από τη νέα σεζόν θα βρισκεται εκεί όπου ανήκει.

Η «Ένωση» στον τελευταίο αγώνα των πλέι οφ έχασε με 1-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος πήρε τη νίκη γοήτρου χάρη στο γκολ του Διαμαντόπουλου στο 49΄.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΑΕΚ είχε εξασφαλίσει την άνοδο και τον τίτλο της πρωταθλήτριας Β΄ εθνικής και από την άλλη πλευρά η ομάδα του Βόλου αναζητούσε μια νίκη γοήτρου. Τα κατάφερε όταν στο 49ο λεπτό ο Νικολιάς εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τζανετόπουλου στη μεσαία γραμμή, έβγαλέ τετ-α-τετ τον Διαμαντόπουλο ο οποίος πλάσαρε τον Ντούνη και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ο 18χρονος τερματοφύλακας της ΑΕΚ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του και πήγε αρκετά καλά, που είχε στο ενεργητικό του και μια εξαιρετική απόκρουση σε σουτ του Μπιτάνγκ στο 29΄.

Κίτρινες: Μπουτζίκος – Σβάρνας, Κορδέρο

Oλυμπιακός Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος (67΄ Μαργαρίτης), Μακρυδημήτρης, Γιαλούσης, Καρράς (65΄ Ρόκας), Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Νικολιάς, Θέος, Διαμαντόπουλος (82΄ Σκοπελίτης)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΕΚ (Τράιανος Δέλλας): Π. Ντούνης, Ρόβας, Κολοβέτσιος, Σβάρνας (56΄ Κορδέρο), Πεταυράκης, Γιόχανσον, Τζανετόπουλος, Γροντής (62΄ Μ.Ντούνης), Ανάκογλου, Μπαρμπόσα, Ντακόλ (70΄ Κρισάντους)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης