Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η κίνηση της πολιτείας, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, να περάσουν το Προεδρικό Διάταγμα για την Διπλή Ανάπλαση που επιτρέπει μεταξύ άλλων το γκρέμισμα της Λεωφόρου, προτού κατασκευαστεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο στον Βοτανικό, εξέφρασε την αντίθεσή του.

Ωστόσο ο πρόεδρος του συλλόγου Αχιλλέας Μακρόπουλος με τους συνεργάτες του δεν άφησαν ένα τόσο σοβαρό θέμα στη τύχη του και ζήτησαν την βοήθεια νομικών και συνταγματολόγων, αφού δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να συνδεθεί η… απώλεια του «Απόστολος Νικολαΐδης» με τη δική τους διοίκηση. Πέρα από τους συναισθηματικούς και ηθικούς λόγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, ο Ερασιτέχνης δεν έμεινε στα λόγια, αλλά ήδη κατέθεσε τον φάκελο με τις θέσεις του στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητώντας να βγει αντισυνταγματικό το προεδρικό Διάταγμα.

Μάλιστα φαίνεται να έχει πετύχει κάτι πολύ σημαντικό, αφού το επίμαχο Διάταγμα δεν θα συζητηθεί απλά σε μια συνεδρίαση, αλλά στην Ολομέλεια του ΣτΕ, με τον Παναθηναϊκό να είναι πολύ κοντά στη… διάσωση της ιστορικής του έδρας.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης