Ο Κάρλο Αντσελότι έπλεξε για ακόμη μια φορά το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή που είχε ποτέ υπό τις οδηγίες του, σε δηλώσεις που έκανε στη Σόφια, την παραμονή του αγώνα με την Λουντογκόρετς για τον Β΄ όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ναι, αναμφίβολα ο Ρονάλντο είναι το νούμερο ένα. Δεν θέλω να προσβάλω άλλους παίκτες που έχω κοουτσάρει, αλλά ο Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος», δήλωσε ο 55χρονος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και πρόσθεσε για τις αρετές του Πορτογάλου επιθετικού: «Ο Κριστιάνο είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, Παίζει για την ομάδα και το σύλλογο, δεν μιλά πολύ, αλλά είναι ο ηγέτης. Σημειώνει περισσότερα τέρματα υπό τις οδηγίες ενός προπονητή που τον βάζει μέσα σε ένα σωστό σχήμα», τόνισε ο Ιταλός προπονητής.

Όσο για την Λουντογκόρετς, την περιέγραψε ως εξής: «Η βουλγαρική ομάδα παίζει ένα δυναμικό ποδόσφαιρο. Πιέζουν τον αντίπαλό τους στο γήπεδο. Είναι γρήγορη, ποιοτική ομάδα και χτυπά στις αντεπιθέσεις. Εμείς γνωρίζουμε τι ομάδα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και είμαστε προετοιμασμένοι. Δεν υπάρχουν ομάδες χαμηλού επιπέδου στο Τσάμπιονς Λγκ».

Στην πρεμιέρα του ομίλου, η Λουντογκόρετς ηττήθηκε δύσκολα με 2-1 στο Άνφιλντ από τη Λίβερπουλ, χάρη σε πέναλτι στις καυστερήσεις του αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος ο Αντσελότι είπε, ότι ο Πέπε αισθάνεται καλά και μπορεί να παίξει, αντίθετα με τον Φάμπιο Κοεντράο και το Σάμι Κεντίρα που αναρρώνουν από τραυματισμούς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης