Αποθεωτική υποδοχή έτυχε το απόγευμα της Παρασκευής ο Λουτσιάνο Γκαλέτι από τους φίλους του ΟΦΗ στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης».

Περίπου 500 οπαδοί των «μελανόλευκων» περίμεναν υπομονετικά για περισσότερο από μία ώρα τον Αργεντινό άσο, ο οποίος άμα τη αφίξει στην Κρητική πόλη ευχαρίστησε τον κόσμο της νέας του ομάδας, για την υποδοχή, ενώ εμφανίστηκε έτοιμος να προσφέρει στον σύλλογο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ στις πρώτες του δηλώσεις είπε: «Ήρθα σε μια μεγάλη όπως ο ΟΦΗ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν Έκανα προπόνηση τους τελευταίους μήνες με την Εστουτιαντες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την υποδοχή που μου επιφύλαξε. Θα κάνω την προετοιμασία με την ομάδα και πιστεύω θα είμαι πανέτοιμος να προσφέρω».

Στο αεροδρόμιο βρέθηκε ο πρόεδρος του ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης, ο οποίος τόνισε ότι είναι μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο η απόκτηση του Γκαλέτι: «Kάναμε μια μεταγραφή που θα μας βοηθήσει αγωνιστικά και εμπορικά. Η μεταγραφή αυτή συζητήθηκε παγκοσμίως. Είναι μεγάλη επιτυχία για τον ΟΦΗ η απόκτηση του. Είναι μια μεγάλη μεταγραφή για μας. Θα συνεχίσουμε με το οικονομικό πλάνο, που έχουμε, για να ενισχύσουμε την ομάδα».

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκαλέτι: «Ανυπομονώ να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο»,
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013, 17:37

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης