Ο Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε 1-0 του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ωστόσο γνώρισε την ήττα με 2-1. Οι Ακράδες προηγήθηκαν στο 8’ με τον Λούι, ενώ ο Καβενάγκι ισοφάρισε με πέναλτι στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, καθώς το παιχνίδι διεκόπη για δέκα λεπτά, λόγω προβλήματος με τους προβολείς. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 59ο λεπτό ο Καρλάο.

Ο Αστέρας Τρίπολης αιφνιδίασε τους Κύπριους και κατάφερε να ανοίξει το σκορ νωρίς στον αγώνα. Στο 8’ ο Μπερτόλιο έκανε εξαιρετική προσπάθεια από τα αριστερά, σέντραρε στο ύψος του πέναλτι και ο Λούι με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 17’ το παιχνίδι διεκόπη για δέκα λεπτά, λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση του γηπέδου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι πριν την διακοπή ο Αστέρα έλεγχε το παιχνίδι, όμως με την επανέναρξη ο ΑΠΟΕΛ ανέβασε την απόδοσή του. Στο 44’ ο Εφραίμ εκτέλεσε απευθείας φάουλ από πλάγια και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι Κύπριοι κέρδισαν πέναλτι μετά από χέρι του Κουρμπέλη εντός περιοχής και ο Καβενάγκι ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΠΟΕΛ απείλησε στο 47’ και το 59’ με τον Εφραίμ και τελικά σκόραρε με τον Καρλάο. Στο 59’ ο σκόρερ βρήκε την μπάλα με το κεφάλι και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

ΑΠΟΕΛ – Αστέρας Τρίπολης 2-1 (Ote sport 3)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 45′ +9′ πεν. Καβενάγκι, 59′ Καρλάο – 8′ Λούι

Κίτρινές κάρτες: Στίλιτς, Καβενάγκι – Κουρμπέλης

Κόκκινες κάρτες:

ΑΠΟΕΛ:
Bάτερμαν, Αμορίν, Καρλάο, Αντωνιάδης, Αρτυματάς, Μοράις, Βινίσιους, Στίλιτς (87′ Αστίθ), Βάντερ (79′ Χαραλαμπίδης), Εφραίμ, Καβενάγκι (63′ Πιατκόφσκι).

Αστέρας Τρίπολης:
Θεοδωρόπουλος, Αλόκο, Σανκαρέ, Γιαννούλης, Λούι, Δημούτσος (62′ Φερνάντεζ), Μπερτόλιο, Κουρμπέλης (74′ Λανθαρότε), Ιγκλέσιας, Μάσα (88′ Σκούρτης), Γιάννου.

Στο δεύτερο παιχνίδι Σάλκε και Σπάρτα Πράγας αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2.

Η βαθμολογία του 11ου ομίλου:

Σάλκε 7 (9-2)
Σπάρτα Πράγας 5 (5-3)
ΑΠΟΕΛ 3 (2-7)
Αστέρας Τρίπολης 1 (2-7)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης