Λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο ο Φάνης Γκέκας αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση της Εθνικής ομάδας. Πάντως η κατάσταση του επιθετικού της Λεβάντε δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς η ενόχληση προήλθε επειδή ήταν σφιχτή η γάζα που είχε στο πόδι του.

Την προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ενώ νωρίτερα προπονήθηκε ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος δεν απέφυγε τα πειράγματα από τους υπόλοιπους διεθνείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην προπόνηση βρέθηκε και ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος παρά τον τραυματισμό του βρέθηκε στο γήπεδο, δείγμα του άριστου κλίματος που επικρατεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Στο οικογενειακό διπλό ο Σάντος ξεκίνησε με το σύστημα που αγωνίστηκε η Ελλάδα κόντρα στη Λετονία. Καρνέζης, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Τζιόλης, Μανιάτης, Φορτούνης, Γκέκας και Μήτρογλου ήταν στο αρχικό σχήμα, ενώ όταν ο Γκέκας αποχώρησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός άλλαξε το σύστημα σε 4-2-3-1. Έτσι, Μανιάτης και Τζιόλης βρέθηκαν στα χαφ, οι Φορτούνης, Νίνης, Κατσουράνης στην τριάδα πίσω από το μοναδικό προωθημένο, που ήταν ο Κώστας Μήτρογλου. Κατά τη διάρκεια του διπλού, στην θέση του σέντερ φορ χρησιμοποιήθηκε και ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά βρέθηκαν και περίπου 150 φίλοι της εθνικής, οι οποίοι χειροκρότησαν τους παίκτες, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και πήραν αυτόγραφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν την προπόνηση, ο Αλέξανδρος Τζιόλης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και τόνισε: «Όπως φαίνεται από μία πρώτη εικόνα, είμαστε το φαβορί του ομίλου. Πρόκειται, όμως, για μία διαδικασία δύο χρόνων και δεν πρέπει να επαναπαυτούμε σε μία τέτοια κατάσταση, αφού κινδυνεύουμε από δυσάρεστες εκπλήξεις. Με τη Λιθουανία πρέπει να είμαστε σοβαροί κι αν κάνουμε όσα ξέρουμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης