Ο Λιονέλ Μέσι, όπως όλα δείχνουν, θα απουσιάσει και από το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αργεντινής με αντίπαλο το Εκουαδόρ, εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο πόδι.

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην ομάδα του Χεράρδο Μαρτίνο από την αρχή της περασμένης εβδομάδας, μετά από τα τεστ που υποβλήθηκε και τα οποία έδειξαν ότι δεν είχε καμία ζημιά στο δεξί πόδι, μετά από ένα χτύπημα στη διάρκεια του «Clasico» με τη Ρεάλ Μαδρίτης πριν από 10 ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, ο αρχηγός της «αλμπισελέστε» έμεινε στον πάγκο καθ΄ όλη τη διάρκεια της νικηφόρας (2-0) αναμέτρησης με το Ελ Σαλβαδόρ στην Ουάσιγκτον, το περασμένο Σάββατο.

«Υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να μην παίξει από ό, τι να βρεθεί στο γήπεδο» δήλωσε ο τεχνικός της «αλμπισελέστε» στην εφημερίδα La Nacion για το φιλικό στο Νιου Τζέρσεϊ, που θα διεξαχθείθ τα ξημερώματα της Τρίτης.

«Δεν πρέπει να διακινδυνεύσουμε την υγεία κανενός ποδοσφαιριστή… Θα ήταν ασυγχώρητο. Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε με τον Λίο. Αυτά δεν είναι παιχνίδια για να διακινδυνεύσεις (…) και οι παίκτες βρίσκονται σε σημαντικές διοργανώσεις με τους συλλόγους τους» πρόσθεσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αργεντινής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης