Επισημοποιήθηκε την Πέμπτη από την ΠΑΕ Άρης η μετεγγραφή του Μιχάλη Μανιά.

Ο πρώην επιθετικός του Απόλλωνα Σμύρνης πήγε στα γραφεία της ομάδας και έβαλε την υπογραφή του στο τριετές συμβόλαιο που του προσέφεραν οι «κίτρινοι», οι οποίοι στη συνέχεια ανακοίνωσαν κι επίσημα την απόκτησή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία και με τον Ντιν Μπουζάνη, ο οποίος θα υπογράψει και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί, πιθανότατα την Κυριακή, στο Μπράβετς με την υπόλοιπη ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ και με τη… βούλα είναι ο Μιχάλης Μανιάς. Ο 23χρονος επιθετικός βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας. Ο Μιχάλης Μανιάς γεννήθηκε στις 20/02/1990 στη Ρόδο. Έχει ύψος 1,90 και βάρος 83 κιλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, που ήταν πρώτος σκόρερ της Football League την προηγούμενη σεζόν με τη φανέλα του πρωταθλητή Απόλλωνα Σμύρνης (πέτυχε συνολικά 20 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο), θα ενσωματωθεί σήμερα το απόγευμα (04/07) στις προπονήσεις της ομάδας μας και θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης