Αλυσιδωτές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του Ειρηνοδικείου να κάνει δεκτό το αίτημα του Λάμπρου Σκόρδα, περί ανάληψης για ακόμη μία φορά της διοίκηση της ομάδας.

Μετά το άκουσμα της συγκεκριμένης είδησης περισσότεροι από 100 οπαδοί του συλλόγου μετέβησαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», κάνοντας κατάληψη γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να μην επιτραπεί στον Σκόρδα και τα υπόλοιπα μέλη να εγκατασταθούν και εκ νέου εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιστροφή του Σκόρδα στη διοίκηση του Άρη αλλάζει τα δεδομένα για την κατηγορία που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η ομάδα.

Κι αυτό γιατί ενώ είχε αποφασιστεί από τον Ερασιτέχνη και την Κοινωνία Μελών Άρη η ομάδα να πέσει στη Γ’ Εθνική, ο Σκόρδας σκοπεύει να κρατήσει τον σύλλογο στη Football League.

Aποχωρεί ο Καλαϊτζίδης 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται για τον Άρη ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Ο 57χρονος τεχνικός με το άκουσμα της απόφασης για την επιστροφή του Σκόρδα στη διοίκηση της ομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέβαλε την παραίτησή του.

Μάλιστα ήδη μάζεψε τα προσωπικά του αντικείμενα και παρά τις παροτρύνσεις να αλλάξει στάση, κάτι τέτοιο δύσκολα θα συμβεί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης