Σαν να μην έφτανε στον Άρη η χθεσινή ήττα (2-0) από τον Πλατανιά που τον… καθήλωσε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, προέκυψαν δύο τραυματισμοί από το ματς στα Περιβόλια.

Πιο συγκεκριμένα, προβλήματα αποκόμισαν από την αναμέτρηση με τους Χανιώτες ο Ανδρέας Τάτος και ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώτος νιώθει ενοχλήσεις στα πλευρά από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που επιδεινώθηκαν στο χθεσινό παιχνίδι, με αποτέλεσμα να υπάρχουν φόβοι για θλάση. Όσον αφορά στον Παπαζαχαρία, έχει ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο (πιθανότατα τράβηγμα).

Οι δύο παίκτες του Άρη θα υποβληθούν σε εξετάσεις από τον γιατρό του συλλόγου, Βαγγέλη Πανταζή, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός τους.

Εν τω μεταξύ, αναβολή 15 ημερών δόθηκε σήμερα στις δικαστικές εκκρεμότητες που έχει να δώσει η ΠΑΕ Άρης απέναντι σε πρώην ποδοσφαιριστές της που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, σε έναν ερασιτεχνικό σύλλογο και δυο εκπροσώπους παικτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άρης κλήθηκε να αντιμετωπίσει συνολικά 11 παρεμφερείς υποθέσεις. Πρόκειται για τις εκκρεμότητες των ποδοσφαιριστών Φατί, Σανκαρέ, Ντίκο, Καστίγιο, Γκαρσία, Μενδρινού, Κουλουχέρη, Γκιάρο, τον ποδοσφαιρικό σύλλογο Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών για την διαφορά από την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή Τριανταφυλλάκου και τους ποδοσφαιρικούς μάνατζερς Γλύκο, Κοταρίδη.

Εν τέλει εξαιτίας της διαφαινόμενης λύσης που προωθείται από Super League και ΕΠΟ με τις 45 δόσεις, δόθηκε αναβολή σε όλες τις υποθέσεις. Όλες τους πλέον θα εκδικαστούν στις 26 Φεβρουαρίου, πλην αυτής του Οδυσσέα Αναγέννησης που θα συζητηθεί στις 12 Μαρτίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης