Ευχαριστημένος από την προσφορά των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων είναι ο τεχνικός της ΑΕΚ, που αισθάνεται πλέον πιο σίγουρος για τον βαθμό ετοιμότητας εν όψει της πρεμιέρας που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Φυσικά δεν αποτελεί είδηση το γεγονός ότι οι εμφανίσεις στα φιλικά – ειδικά με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς – αλλά και με τη Νίκη Βόλου, είχαν προκαλέσει ανησυχία, τόσο στο προπονητικό τιμ όσο και στην διοίκηση της ΑΕΚ. Με την Καλλιθέα, η εικόνα ήταν αισθητά καλύτερη, όπως και στο τουρνουά της Ραφήνας, αλλά με την Ομόνοια, υπήρξαν σαφείς ενδείξεις βελτίωσης. Κι αυτό ασφαλώς, οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στις νέες προσθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, το γεγονός που χαροποίησε τον Δέλλα, είναι το πόσο γρήγορα κατάφεραν να εγκλιματιστούν οι πρόσφατες μεταγραφές. Για τους Ντακόλ και Πλατέλλα υπάρχει ιδιαίτερη ικανοποίηση, όπως και για τον Πόποβιτς, έστω και αν δεν είναι έτοιμος στον ίδιο βαθμό με τους υπόλοιπους. Επίσης, το πόσο γρήγορα «δένουν» με τους υπόλοιπους είναι ένα πολύ ενθαρρυντικό σημάδι. Ο Δέλλας, θα επιδιώξει να κλείσει ένα ακόμα φιλικό για το προσεχές Σάββατο, αφού θέλει οι παίκτες του, να έχουν άλλο ένα παιχνίδι στα πόδια τους, μέχρι την πρεμιέρα, που είναι προγραμματισμένη για τις 22/9.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης