Μπορεί ο Λουίς Σουάρες να κινήθηκε σε… ρηχά νερά στο πρόσφατο «clasico» της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο Λουίς Ενρίκε ύψωσε ασπίδα προστασίας προς τον Ουρουγουανό στράικερ, εκφράζοντας την σιγουριά του ότι θα βοηθήσει σημαντικά τους «μπλαουγκράνα» στη συνέχεια της σεζόν.

Ο ακριβοπληρωμένος φορ έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τους Καταλανούς στο μεγάλο ντέρμπι με τη «βασίλισσα», μία ημέρα μετά τη λήξη της ποινής που του είχε επιβάλει η FIFA, ωστοσο η απόδοσή του κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, παρότι είχε συμμετοχή στο γκολ του Νεϊμάρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την ήττα των Καταλανών με 3-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», αρκετοί υποστήριξαν ότι ο Λουίς Ενρίκε έκανε λάθος με τη χρησιμοποίηση του Σουάρες στο βασικό σχήμα.

Πάντως ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ερωτηθείς για τον πρώην στράικερ της Λίβερπουλ στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τη Θέλτα, επισήμανε: «Είναι σε πολύ καλή φόρμα και προπονείται στους ίδιους ρυθμούς με τους συμπαίκτες του. Δίνει σημαντική ώθηση στην ομάδα. Αυτό πιστεύαμε όταν αποφασίσαμε να τον υπογράψουμε το καλοκαίρι και θα το δούμε στη διάρκεια της σεζόν».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης