Με γκολ του Μάσα στο 3’ ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 1-0 της Καλλονής στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στο παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά με τον Αστέρα Τρίπολης να αιφνιδιάζει την Καλλονή και να ανοίγει το σκορ. Μόλις στο τρίτο λεπτό ο Μάσα πρόλαβε την έξοδο του Χογκ και σε κενή εστία πέτυχε το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα! Επτά λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μάσα, αφού ο Χογκ απέκρουσε το σουτ, ενώ στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε τίποτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αστέρας μπήκε πιο επιθετικά στο δεύτερο μέρος και ο Γιαννιώτας στο 50′ προσπάθησε να σκοράρει, χωρίς να τα καταφέρει. Η πρώτη καλή στιγμή για την Καλλονή καταγράφηκε στο 55′ με τον Χουανμά να κάνει το σουτ, ενώ οι φιλοξενούμενοι στο 68′ ζήτησαν χέρι του Γκοϊάν στην περιοχή, το οποίο δεν καταλογίστηκε.

Στο 70′ οι Αρκάδες έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Πάρα να αστοχεί με το κεφάλι από το ύψος του πέναλτι, ενώ άστοχη ήταν και η ενέργεια του Γιαννιώτα στο 87’. Η Καλλονή θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 88’, όμως ο Κύπρου, που πήρε τη μπάλα από τον Καμαρά, σούταρε άουτ.

Αστέρας Τρίπολης – Καλλόνη 1-0 (Nova 2)

Γκολ: 3’ Μάσα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες κάρτες: Γιαννιώτας, Πάρα – Γιορέντε

Κόκκινες κάρτες:

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίσκι, Λούι, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Σανκαρέ (23′ Ζησόπουλος), Μουνάφο, Τιε Μπι, Μάσα, Πάρα, Ρόλε (82′ Φερνάντες), Μπαντιμπανγκά (46′ Γιαννιώτας).

Καλλονή (Ματζουράκης): Χογκ, Βαλιός (74′ Μίνγκας), Αντιέγιο, Αναστασιάδης, Πιπίνης (46′ Καμαρά), Γιορέντε, Ναβάρο, Καλτσάς, Χουάνμα, Λεοζίνιο (74′ Κύπρου), Κεϊτά.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης