Στο κυνήγι της δεύτερης θέσης θέλει να παραμείνει ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος υποδέχεται την Ξάνθη (17.15-NS3). Πάντως υπό συνθήκες και οι ακρίτες μπορεί να έχουν βλέψεις για ευρωπαϊκή έξοδο, αφού είναι σε απόσταση βολής από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αγωνιστικά οι Αρκάδες θα παραταχθούν χωρίς τον Μάρτον Φούλοπ, ενώ αντιθέτως στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη θα είναι οι Χρήστος Πιπίνης και Σάββας Τσαμπούρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα αγωνιστικά, ο Μπαντής θα είναι στο τέρμα, ο Τσαμπούρης επιστρέφει δεξιά, ο Φορμίκα παραμένει αριστερά και οι Μπαρτολίνι και Σανκαρέ στο κέντρο της άμυνας. Οι Ουσέρο και Αλβάρες θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Ράγιος, Ντε Μπλάσις και Ναβάρο θα βρίσκονται πίσω από τον Λέντσε ή τον Περόνε.

Η αποστολή του Αστέρα για το ματς με Ξάνθη: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Φορμίκα, Κοντοές, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Ναβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Φραγκουλάκης, Κάφα, Καλαντζής, Λένσε και Περόνε.

Από την πλευρά του ο Μαρίνος Ουζουνίδης, θα έχει στη διάθεσή του τους Φλίσκα και Μαρίν, οι οποίοι ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους, ενώ για ακόμη μια αγωνιστική εκτός αποστολής έμεινε ο Θοδωρής Βασιλακάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιστροφή του Μαρίν αναμένεται να προκαλέσει αλλαγές στο σχήμα της ομάδας, με τον Γάλλο να επιστρέφει στη γνώριμη θέση του –δεξί εξτρέμ- αντικαθιστώντας τον Σολτανί.

Αναλυτικά οι 20 εκλεκτοί του Μαρίνου Ουζουνίδη: Λοντίγκιν, Ντιέ, Παΐτο, Τριάδης, Μάνταλος, Κομεσίδης, Μπέρτος, Πλατέλλας, Μαρίν, Σολτάνι, Ράνος, Γούτας, Βάλλας, Λυμπερόπουλος, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Πρίττας, Τσαμούρης, Ντάνι, Μαρσελίνιο.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης