Μία πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια που καταβάλλει για την είσοδο στις θέσεις των πλέι οφ πέτυχε τη Μεγάλη Δευτέρα ο Ατρόμητος.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια, χάρη σε δύο γκολ του Στέφανο Ναπολεόνι (12′, 51′), επιβλήθηκε με 2-1 της Κέρκυρας στο ματς που έριξε την αυλαία της 30ης αγωνιστικής της Super League κι έτσι έπιασε την Skodα Ξάνθη στη βαθμολογία, απέχοντας πλέον ένα βαθμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκολ με το οποίο οι Φαίκες μείωσαν το σκορ μπαίνοντας εκ νέου στο παιχνίδι το πέτυχε ο Κόντος στο 65′.

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Ατρόμητος ήταν απόλυτος κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο μέρος και είχε την ευκαιρία να πετύχει περισσότερα από ένα γκολ.

Μόλις στο 12ο λεπτό ο Ναπολεόνι κατάφερε με διπλή προσπάθεια να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της Κέρκυρας και να «γράψει» το 1-0, ενώ τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το 2-0, με το εξαιρετικό σουτ του Ούμπιντες να βρίσκει σε ετοιμότητα το γκολκίπερ των «Φαιάκων» που απόκρουσε σε κόρνερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 32’ η ομάδα του Νίκου Νιόπλια απείλησε εκ νέου τους Φαίακες, όταν ο Δημούτσος δεν έπιασε «γεμάτη» την κεφαλιά από καλή θέση κι έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ ακριβώς στην εκπνοή του ημιχρόνου και πάλι ο Κουτζαβασίλης ήταν ο νικητής στο τετ-α-τετ με το Ναπολεόνι.

Οι Περιστεριώτες μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο μέρος, παίρνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης στο 51΄. Από σέντρα του Ούμπιντες ο Βενέτης «κόλλησε» στο έδαφος και ο Ναπολεόνι σα σε προπόνηση με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Η Κέρκυρα θα μπορούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο 58′, με τον Καϊκούτ να χάνει απίστευτη ευκαιρία μπροστά στο Γκορμπούνοφ (πλάσαρε άουτ).

Ό,τι δεν κατάφερε ο Βόσνιος, το πέτυχε στο 66′ ο Κόντος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη έξοδο του Γκορμπούνοφ και με ψηλοκρεμαστό σουτ μείωσε σε 1-2, δίδοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Στη συνέχεια το ματς «άνοιξε» για τα καλά στη συνέχεια, με τους γηπεδούχους να φτάνουν κοντά σε τρίτο γκολ στο 84′ όταν το σουτ του Δημούτσου βρήκε στο πόδι αμυντικού της Κέρκυρας και σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.

Εντούτοις οι Περιστεριώτες λίγο έλειψε τον νόμο του ποδοσφαιρου να εφαρμόζεται εις βάρος τους, ωστόσο για καλή τους τύχη ο Γκορμπούνοφ στο 86′ πραγματοποίησε σπουδαία απόκρουση στο σουτ του Κόντου.

Κίτρινες:
Κιβρακίδης, Πίτου Γκαρσία, Δημούτσος, Αγκουαζί, Ούμπιντες, Κούρος – Καρντόζο, Γκόμες, Μαρκόφσκι

Ατρόμητος (Ν.Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία (52΄ Αγκουαζί), Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Νάστος, Δημούτσος (89΄ Κούρος), Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο (65΄ Μπρίτο)

Kέρκυρα (Μ.Γρηγορίου):
Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Κόντος, Σιόντης (85΄ Γεωργακόπουλος), Ανδρεόπουλος, Γκαζαριάν (46΄ Καϊκούτ), Γκόμες, Μαρκόφσκι, Χαβίτο, Ντιμιτρόφσκι, Καρντόζο (63΄ Μανωλάς)

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης