Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ούμπιντες, ο Ατρόμητος επιβλήθηκε το Σάββατο με 2-0 της Ξάνθης στο Περιστέρι, για την 12η αγωνιστική της Super League και αναρριχήθηκε στην τετάρτη θέση της βαθμολογίας, όπου συγκατοικεί με τη Βέροια.

Ο Αργεντινός άσος των Περιστεριωτών άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό, ενώ διπλασίασε τα τέρματά του στο 50′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, σφραγίζοντας έτσι τη νίκη της ομάδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στον Ατρόμητο, με τον Ναπολεόνι να πλασάρει και με προβολή του Μπέρτου η μπάλα να αλλάζει τροχιά και να βρίσκει το δοκάρι στο 14′.

Επτά λεπτά αργότερα (21′), οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με ένα εκπληκτικό γκολ του Ούμπιντες, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” του Ζαρόπουλου με δεξί βολέ έξω από την περιοχή.

Ο Αργεντινός άσος ήταν σήμερα ασυναγώνιστος. Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου “καθάρισε” το παιχνίδι με ακόμα ένα εξαιρετικό γκολ, με απευθείας φάουλ στο 50′. Αναμφισβήτητα ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης, θέτει υποψηφιότητα και για το συνολικό βραβείο της αγωνιστικής, ενώ σίγουρα κάποιο από τα γκολ του (πιθανότατα το πρώτο) θα είναι ανάμεσα στα καλύτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ξάνθη προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία σε τετ-α-τετ του Κλέιτον στο 66′, με τον Γκομπούροφ να κρατάει το “μηδέν”. Ο χρόνος κυλούσε υπέρ των γηπεδούχων, που χωρίς να απειληθούν ξανά, κράτησαν το 2-0 έως το τέλος.

Ατρόμητος-Ξάνθη 2-0

Γκολ: 21′, 50′ Ούμπιντες

Κίτρινες: Αγκουαζί, Κοντοές, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης – Μπέρτος, Φλίσκας, Κλέιτον

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γ
κορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Καραμάνος (46΄ Δημούτσος), Αγκουαζί (64΄ Φάμπιο), Ούμπιντες, Ναπολεόνι (75΄ Μπάλλας), Παπάζογλου.

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου):
Ζαρόπουλος, Μπέρτος (61΄ Γουάλας), Γούτας, Ομπόντο, Καρυπίδης, Φλίσκας (56΄ Παπαστεριανός), Λουσέρο, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Καπετάνος, Κλέιτον.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης