Στην πρώτη του ήττα στη φετινή Super League υποχρεώθηκε το Σάββατο ο Ολυμπιακός από τον ψυχωμένο Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο πανηγυρίζει τη νίκη της ομάδας τουΤο «αστέρι», με σκόρερ τον Καραμάνο (29′), ο οποίος σημειωτέον αγωνίζεται στους γηπεδούχους ως δανεικός από τους «ερυθρόλευκους», επικράτησε με 1-0 των Πειραιωτών, κι έτσι το ντεμπούτο του Ρικάρντο Σα Πίντο στον πάγκο του συνδυάστηκε με μία σημαντική νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ατρόμητος με αυτό το «τρίποντο» έφτασε τους 10 βαθμούς κι έπιασε τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ (έχει ένα ματς λιγότερο) στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

TO ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Μετά το πρώτο 20λεπτό, οπού ο Ολυμπιακός ήταν πιο απειλητικός από τον αντίπαλό του, ο Ατρόμητος, ανεβάζοντας την απόδοσή του, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να επισκέπτεται με αξιώσει τα καρέ του Ρομπέρτο, με κύριο εκφραστή των επιθέσεων του τον Τάσο Καραμάνο.

Μία από τις πολλές μονομαχίες του ματς Και μπορεί ο νεαρός στράικερ να μην βρήκε στόχο στις πρώτες δύο μονομαχίες του με τον γκολκίπερ των Πειραιωτών, (στο 22’ η κεφαλιά του πέρασε άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ρομπέρτο τον νίκησε, αποκρούοντας εντυπωσιακά σε μεταξύ τους τετ-α-τετ), ωστόσο στο 30΄ δεν λάθεψε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Πιο συγκεκριμένα, μετά από συνδυασμό του Παπάζογλου (αγωνίζεται κι αυτός με υποσχετική στους Περιστεριώτες) με τον Καραμάνο, ο τελευταίος, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της ερυθρόλευκης άμυνας με πλασέ άνοιξε το σκορ για το συγκρότημα του Πίντο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν αναγκασμένος να πιέσει για να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης και στο 60′ έχασε την πρώτη του ευκαιρία με κεφαλιά του Μήτρογλου, ενώ στο 73΄ απείλησε με τον Μαζουακού, που ωστόσο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Όσο περνούσε η ώρα ολοένα και περισσότερο κυρίευε το άγχος τους Πειραιώτες, οι οποίοι αν και είχαν σε συντριπτικό ποσοστό την κατοχή της μπάλας, δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν περαιτέρω κινδύνους για τον Ατρόμητο, που άντεξε και πήρε μία σπουδαία νίκη.
Οι Ταυλαρίδης, Μήτρογλου και Παπάζογλου

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-0

Γκολ: 29′ Καραμάνος

Κίτρινες: Ταυλαρίδης – Μήτρογλου

Ατρόμητος: Τσεναμο, Νάστος, Κοντοές, Ταυλαρίδης, Παπάζογλου, Φυτανίδης, Δημούτσος (61′ Μπάλλας), Πίτου Γκαρσία, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Καραμάνος (82′ Λαζαρίδης)

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ομάρ, Αμπιντάλ, Μποτία, Μαζουάκου, Κασάμι (70′ Μπενίτες), Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης (82′ Φορτούνης), Αφελάι, Ντομίνγκες (61′ Ντουρμάζ), Μήτρογλου.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης