Η χθεσινή ισοπαλία με τον Πανθρακικό στο Περιστέρι υποχρεώνει τον Ατρόμητο να παίξει την πρόκριση στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας στο ματς της 3ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι που όμως θα γίνει στις αρχές του νέου έτους.

Μέχρι τότε, λοιπόν, οι «κυανόλευκοι» επικεντρώνουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από το δύσκολο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο ευελπιστεί ότι θα έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα αυτό τους Ναπολεόνι και Δημούτσο, οι οποίοι σήμερα ακολούθησαν έντονο ατομικό πρόγραμμα και αύριο αναμένεται να προπονηθούν κανονικά.

Από την άλλη πλευρά, ο Παπάζογλου παραμένει κλινήρης με πυρετό (γι’ αυτό δεν αγωνίστηκε χθες), αλλά αισθάνεται καλύτερα και είναι πιθανό να επιστρέψει αύριο στις προπονήσεις.

Σε ό,τι αφορά τους Κούρο και Μπρίτο, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν έδειξαν ότι η πορεία της αποθεραπείας τους εξελίσσεται ομαλά. Ο Βραζιλιάνος μέσος θα μπει από Δευτέρα στο γήπεδο και καθημερινά θα ανεβάζει ρυθμούς, ενώ ο Ελληνας αμυντικός ήδη έχει ξεκινήσει ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης