Το βιβλίο του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Άρη Γάτα για τον Ρανιέρι με τίτλο CLAUDIO RANIERI -THE THINKERMAN έγινε μπεστ σέλερ.

Σε λιγότερο απο δυο μήνες απο την ημέρα της κυκλοφορίας του εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί καθώς ήταν εντυπωσιακή η αποδοχή του αναγνωστικού κοινού και οι πωλήσεις έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Είναι σπάνιο στην Ελλάδα ένα βιβλίο που απευθύνεται σε συγκεκριμένο αναγνωστικό κοινό και δη το αθλητικό να σημειώνει τέτοια επιτυχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άρης Γάτας κατόρθωσε να προσελκύσει ενα ευρύτερο πεδίο αναγνωστών έξω απο το αμιγές αθλητικό, καθώς δεν πραγματεύεται μόνο τα αθλητικά επιτεύγματα του Ρανιέρι αλλά το κοινωνικό μήνυμα και την δύναμη της θετικής ενέργειας και της πιστης που βγαίνει μέσα απο τις σελιδες του THE THINKERMAN.

Το βιβλίο του γνωστού αθλητικού συντάκτη,που ηταν ο μοναδικός δημοσιογράφος στον κόσμο που κατάφερε να παρακολουθήσει απο κοντά το θαύμα του Ρανιέρι με την Λεστερ ,γίνεται μπεστ σέλερ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα απο την έκδοση του και ήταν το πρωτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους.

Το CLAUDIO RANIERI-THE THINKERMAN μεταφράστηκε ήδη στην αγγλική γλώσσα και θα κυκλοφορήσει στο τέλος Ιανουαρίου στην Μεγάλη Βρετανία.Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία του συγγραφέα καθώς δεν είναι συχνό το φαινόμενο βιβλία Ελλήνων δημιουργών να κυκλοφορούν σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού όπως είναι η βρετανική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με δεδομένο πλέον οτι ο Ρανιέρι αναδείχτηκε πριν λίγες μέρες ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο για το 2016 ,ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Άρης Γάτας θέτει σοβαρή υποψηφιότητα πλέον για μια τεράστια επιτυχία σε διεθνές επίπεδο με το βιβλίο που έγραψε για τον Ιταλό προπονητή της Λέστερ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης