Η Μπαρτσελόνα κοντράρεται απόψε (22:30, OTE Sport 1) με την Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα τελικό για το Copa Del Rey που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον! Οι δύο γίγαντες της Ισπανίας θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν τον πρώτο φετινό τίτλο της Ισπανίας.

Οι τυπικά γηπεδούχοι θέλουν να πανηγυρίσουν το 27ο Κύπελλο Ισπανίας στην ιστορία τους, ενώ οι Μαδριλένοι διεκδικούν το 19ο! Να σημειωθεί ότι για τη διοργάνωση του Κυπέλλου οι «μπλαουγκράνα» έχουν 14 νίκες, ενώ οι «μερένχες» 11 και επτά ματς έχουν λήξει χωρίς νικητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε όλες τις διοργανώσεις σε σύνολο 259 παιχνιδιών, οι «μπλαουγκράνα» έχουν 107 νίκες, με τη «βασίλισσα» να μετράει 94 και 58 να έχουν λήξει ισόπαλα (424 γκολ για τη Ρεάλ και 450 για την Μπάρτσα).

Η Μπαρτσελόνα προέρχεται από την ήττα κόντρα στην Γρανάδα του Ορέστη Καρνέζη και θέλει τη νίκη για να… σβήσει τις μουρμούρες των οπαδών της. Ο Τάτα Μαρτίνο δεν υπολογίζει τους Πικέ, Βαλντές και Πουγιόλ.

Για τη Ρεάλ ο Κάρλο Αντσελότι καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να έχει τους Ρονάλντο, Αρμπελόα, Κεντίρα και Χεσέ. Αμφίβολοι είναι οι Μαρσέλο και Ράμος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης