Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ μετά τον νικηφόρο αγώνα κόντρα στον Ηρακλή και τους έδωσε συγχαρητήρια για την επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Superleague και τους παρότρυνε να συνεχίσουν έτσι και στα εναπομείναντα παιχνίδια των play offs.

«Θέλω να σας δώσω και πάλι συγχαρητήρια. Όλοι μαζί πετύχαμε το στόχο μας. Όλοι μαζί, ως ομάδα. Ήμασταν ενωμένοι και φάνηκε στο γήπεδο. Αυτό έπαιξε τον ρόλο του και πετύχαμε την άνοδο όπως είχαμε πει πριν τελειώσουν τα playoffs. Ανεβήκαμε τόσο γρήγορα επειδή ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα. Δείξαμε σοβαρότητα και πήραμε συνεχόμενες νίκες. Αυτό ήταν που έκανε τη διαφορά στη συνέχεια για να φτάσουμε στο σήμερα» είπε αρχικά στους ποδοσφαιριστές του στο περιθώριο της προπόνησης της Τρίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια τους έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια: «Δεν έχουμε τελειώσει όμως. Τώρα πάμε και τον τίτλο να τον τελειώσουμε και αυτό μαθηματικά. Μένουν τέσσερα ματς, θα πάρετε ευκαιρίες όλοι. Γι’ αυτό και θέλω σοβαρότητα και ενότητα. Δεν θέλω να χαλαρώσουμε στο τέλος και να χαλάσουμε ό,τι έχουμε καταφέρει ως τώρα. Είδατε πως αλλάζουν τα πράγματα από τη μία στιγμή στην άλλη, αν δεν υπάρχει συγκέντρωση».

Διαβάστε επίσης: «Τα καλύτερα έρχονται για την ΑΕΚ»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης