Ο Τραϊανός Δέλλας δεν έμεινε ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ΑΕΚ στα Περιβόλια, ωστόσο επισήμανε ότι η ομάδα του πήρε αυτό που ήθελε από το παιχνίδι με τον ΑΟΧ, του οποίου επικράτησε με 2-0 σκορ.

«Η εμφάνιση μας δεν ήταν καλή, όμως παίξαμε με μια δυνατή ομάδα που παίζει καλή άμυνα και έχει ψηλά παιδιά. Είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοση μας, είχαμε τον έλεγχο του ματς και φάσεις για να το τελειώσουμε. Δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες, ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχε ποιότητα, στηρίχθηκε στην δύναμη και παίχτηκε στο κέντρο. Πήραμε τη νίκη και κοιτάμε μπροστά», τόνισε αρχικά ο τεχνικός της «Ένωσης» και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πάντα πιστεύω στη νίκη και δουλεύουμε γι’ αυτήν. Είχαμε πρόβλημα στο κέντρο. Οι αλλαγές μας έγιναν για να κρατήσουμε την μπάλα και να πάρουμε το ματς. Όταν έχεις να κάνεις με ομάδες που παίζουν κλειστά, δεν είναι εύκολο να βάζεις γρήγορα γκολ και να δείχνεις την διαφορά ποιότητας που έχεις σαν ομάδα. Στο πρωτάθλημα μετρούν και οι βαθμοί και σήμερα είναι σημαντικό που τους πήραμε».

Σχετικά με το αν συμβιβάστηκε κάποια στιγμή με την ισοπαλία ανέφερε: «Όταν είσαι στη ΑΕΚ δεν συμβιβάζεσαι με την ισοπαλία. Οι δύο αλλαγές που έκανα ήταν για να πάρουμε το ματς», ενώ για τις στημένες φάσεις τόνισε: «Ήταν πολύ όμορφο το γκολ του Μάνταλου. Οι στημένες φάσεις είναι σημαντικές στην Β΄ Εθνική. Προσπαθούμε να δουλεύουμε και να παίρνουμε πράγματα από αυτές».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης