Τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ καλωσόρισε ο τεχνικός της Ένωσης, Τραϊανός Δέλλας, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που θα βρει τους «κιτρινόμαυρους» στη Super League ύστερα από διετή απουσία.

Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να αποδεικνύουν διαρκώς ότι αξίζουν να κατέχουν μια θέση στο ρόστερ της ομάδας, στην ομιλία του κατά την πρώτη συγκέντρωση για τη σεζόν 2015-2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή αρχή, με υγεία. Να έχουμε μια καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς. Μαζί μας έχουμε νέους παίκτες που όλοι πρέπει να βοηθήσουμε για να μπουν στο κλίμα» είπε ο Δέλλας.

«Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Φοράτε τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας και πρέπει συνεχώς να το αποδεικνύετε, όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και έξω απ’ αυτό. Μας περιμένει πολλή δουλειά. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Συγκέντρωση και προχωράμε» πρόσθεσε.

Τους ποδοσφαιριστές καλωσόρισε και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Μας περιμένει μία δύσκολη σεζόν, με τις απαιτήσεις να είναι μεγάλες για όλους. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας όλη τη χρονιά για ό,τι χρειαστείτε» υπογράμμισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης