Ο Χάρης Οικονομόπουλος με γραπτή του δήλωση προκαλεί όποιον αμφισβητεί ότι θα γίνει εκχώρηση και η εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αναλυτικά η δήλωσή του μέσω της Ελευθεροτυπίας:

«Αντί σχολίου σε όσα αναφέρονται σήμερα σχετικά με δεσμεύσεις αναφορικά με την εκχώρηση και την εκκαθάριση, προτείνεται σε όποιον από την οικογένεια της ΑΕΚ ενδιαφέρεται και μπορεί το ακόλουθο δημόσιο στοίχημα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι εμφανές ότι μετά την εκχώρηση της απαίτησης της ΠΑΕ ΑΕΚ προς το Δημόσιο και την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης δεν μπορώ να προσδοκώ, ούτε εγώ ούτε οι συνεργάτες μου, από την υπόθεση που χειριζόμαστε επί δέκα χρόνια ούτε την ελάχιστη συμφωνημένη αμοιβή επιτυχίας του 1.500.000- ούτε τα έξοδα που πραγματοποιήσαμε. Καθώς ο χρόνος που χρειάζεται για την είσπραξη των χρημάτων για λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά τα παραπάνω διακόπτεται. Με δική μου συμφωνία. Ενώ θα μπορούσε και να μη διακοπεί. Όποιος λοιπόν τυχόν την αμφισβητεί ή χρειάζεται δεσμεύσεις:

1. η εκχώρηση των απαιτήσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά Ψωμιάδη προς το Δημόσιο θα ολοκληρωθεί έγκαιρα και/ή

2. εγώ δεν θα αποτελέσω εμπόδιο στην έγκαιρη ολοκλήρωση της εκκαθάρισής της για τη συμμετοχή της νέας ΠΑΕ ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Football League χωρίς το παραμικρό οικονομικό αντάλλαγμα, ας στοιχηματίσει δημόσια μαζί μου τη χρηματοδότηση κάθε εργαζόμενου την 5η Μαΐου στην έκδοση της “Ελευθεροτυπίας” με το ποσό των 10.000 – για τη συμμετοχή κάθε τέτοιου εργαζόμενου σε ισόποση αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της “Τρίτη Οψη Εκδόσεις Α.Ε.”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οπως εγώ πληρώνω την τήρηση των λόγων μου, ας πληρώσει ισόποσα όποιος την αμφισβητεί ή απαιτεί δεσμεύσεις».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης