Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Kαλησπέρα σας… Για μόλις μία ημέρα αντέξαμε μακριά από το ταμείο, καθώς μετά το «δοκάρι» του Σαββάτου επιστρέψαμε στις επιτυχίες την Κυριακή, έχοντας το απόλυτο στη βασική μας τριάδα με συνολική απόδοση 4.45.

Πιο συγκεκριμένα πέρασαν, έστω και δύσκολα, οι άσοι της Μπεσίκτας (1-0 την Εσκισεχισπόρ) και της Ρίβερ Πλέιτ (1-0 την Άρσεναλ Σαραντί), ενώ επαληθεύτηκαν και τα 2-3 γκολ στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας, στο οποίο ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 σκορ του Ολυμπιακού, αναγκάζοντας τους Πειραιώτες στη δεύτερη διαδοχική τους ήττα στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στο σύστημα με τις ισοπαλίες πιάσαμε μόνο μία, ωστόσο όλα τα άλλα παιχνίδια τα χάσαμε στις λεπτομέρειες, ήτοι στο γκολ.

Ας περάσουμε όμως στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ για τη Δευτέρα. Για σήμερα έχουμε επιλέξει τέσσερα σημεία που θα παιχτούν σε ζητούμενα. 

Αρχίζουμε από το ματς ανάμεσα στην Καλλονή και τη Βέροια, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ -με τυπικά γηπεδούχο την ομάδα της Λέσβου- και το οποίο ρίχνει την αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτήν την αναμέτρηση, το συγκρότημα του Μαντζουράκη με νίκη ουσιαστικά εξασφαλίζει την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία, ωστόσο φρονούμε ότι η ψυχωμένη «βασίλισσα» του Βορρά, που… καίγεται για βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία της, μπορεί να φύγει με την ισοπαλία από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι ανάμεσα στην Τραμπζοσπόρ και τη Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα της Τραπεζούντας είναι ισχυρή εντός έδρας και αναμένεται να προβάλλει σθεναρή αντίσταση στην πρωτοπόρο Φενέρ, που θέλει το «τρίποντο», προκειμένου να παραμείνει μακριά από τους διώκτες της.

Στο συγκεκριμένο ματς θα πάμε με τα 2-3 γκολ, ενώ έχει αρκετές πιθανότητες να επαληθευτεί και το Goal-Goal.

Το τρίτο παιχνίδι μας προέρχεται από τη β’ κατηγορία της Γαλλίας. Η Τουρ παίζει τα… ρέστα της, προκειμένου να καταφέρει να πλησιάσει τις θέσεις των πλέι οφ, εντούτοις η Ανζέ είναι αρκετά δυνατή και παλεύει όλα τα παιχνίδια της. 

Ως εκ τούτου πιστεύουμε ότι το συγκρότημα του Μουλέν μπορεί να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από την εν λόγω αναμέτρηση.

Το σημερινό μας σύστημα ολοκληρώνεται με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Κιλμές και την Ολ Μπόις. Το εν λόγω ματς είναι «εξάποντο», δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες μάχονται για την παραμονή τους, ωστόσο το προβάδισμα για τη νίκη το έχει η γηπεδούχος ομάδα, που προέρχεται από δύο σερί νίκες και γενικά βρίσκεται σε καλύτερο μομέντουμ. 

ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4 (1.5 ευρώ η μία φορά)

361.
ΚΑΛΛΟΝΗ-ΒΕΡΟΙΑ Χ (3.15)
363. ΤΡΑΜΠΖΟΣΠΟΡ-ΦΕΝΕΡ 2-3 ΓΚΟΛ (1.90)
367. ΤΟΥΡ-ΑΝΖΕ Χ (2.90)
371. ΚΙΛΜΕΣ-ΟΛ ΜΠΟΪΣ 1 (2.30)

Για σχόλια ή παρατηρήσεις, στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης