Αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, η Νάπολι έκανε γρήγορα την ανατροπή και νίκησε με 3-1 τη Σασουόλο στο «Σαν Πάολο», για την 22η αγωνιστική της Serie A.

Οι «παρτενοπέι» με το 4ο σερί «τρίποντο» απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής κι άσχετα με τα αυριανά αποτελέσματα των υπόλοιπων διεκδικητών του τίτλου δεν πρόκειται να πέσουν από εκεί. Η 4η σερί νίκη της ομάδας του Σάρι της έδωσε… αέρα 4 βαθμών από την 2η Ίντερ, που το μεσημέρι του Σαββάτου δεν κατάφερε να περάσει από το Μπέργκαμο (1-1 με την Αταλάντα). Η ομάδα που μπορεί να πλησιάσει στο -2 τη Νάπολι είναι η Γιουβέντους, αρκεί να φύγει με το «τρίποντο» αύριο το απόγευμα από το «Φρίουλι» κόντρα στην Ουντινέζε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πέναλτι του Φαλτσινέλι στο 3΄ η Σασουόλο πήρε το προβάδισμα, αλλά πριν κλείσει το ημίχρονο οι γηπεδούχοι έφεραν τα πάνω κάτω. Αρχικά με τον Καγεχόν (19΄) και στο 42΄ με τον στράικερ της ομάδας, Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Ο Αργεντινός έβαλε την… υπογραφή του στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Νωρίτερα, η Τορίνο επέστρεψε στις νίκες μετά από 4 σερί ήττες και με σκορ 4-2 επιβλήθηκε της τρίτης από το τέλος, Φροζινόνε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης