Η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί τη Ρόμα για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League και ο προπονητής των «Πολιτών», Μανουέλ Πελεγκρίνι, δείχνει να μην αγχώνεται και το μόνο που θέλει από την ομάδα του είναι να παίξει αυτό που μπορεί.

«Ήμασταν πολύ κοντά στην ισοπαλία με αντίπαλο την Μπάγερν. Ακόμα και αν είχαμε πάρει ισοπαλία θα είχαμε την ίδια πίεση για νίκη την Τρίτη(30/9). Πέρσι χάσαμε το πρώτο παιχνίδι και κερδίσαμε τα υπόλοιπα πέντε. Αν παίξουμε με τον τρόπο που μπορούμε θα είμαι χαρούμενος γιατί είμαστε ομάδα που σκοράρει. Στην αρχή της χρονιάς δεν βάζαμε πολλά γκολ κυρίως εναντίον της Τσέλσι και της Στόουκ. Μετά από τα δύο αυτά ματς η ομάδα επέστρεψε στον κανονικό της ρυθμό», δήλωσε ο Χιλιανός κόουτς και συμπλήρωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Ρόμα είναι μία πολύ καλή ομάδα γιατί έχει κερδίσει όλα τα ματς στο πρωτάθλημα της. Κανείς δεν πίστευε όταν ανέβαλε ο Ρουντι Γκαρσία ότι μπορεί να φθάσει ψηλά. Έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν καθώς έχει κερδίσει όλα τα ματς που έχει παίξει. Είναι πολύ καλός προπονητής με πολύ καλούς γρήγορους και τεχνικά καταρτισμένους παίκτες».

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης